Saját bloglista

  • Energiák - Az emberek folyamatosan változnak. Vannak, akik ezeket a változásokat látják és érzik, és vannak, akik nem. Biztosan hallottad már sok embertől, hogy én az...
    3 éve

2017. október 3., kedd

Ajándékba adom neked az első könyvemet

Hét év távlatából ajánlani egy olyan könyvet, amit én írtam, szerintem lehetetlen. Úgy írtam a Nóra című könyvemet, hogy ne csak a megjelenésének idejében, hanem öt, tíz és harminc évvel később is adjon új mondatokat és válaszokat, még nekem is, nem csak az olvasóimnak. A megjelenése után is többször elolvastam, majdnem minden részét, de három éve ki sem nyitottam a Nórát. Ha most ennyi idő után elkezdenék friss, rövidke részleteket kiollózni a Nórából, nem érzeném jól magam közben. Részben azért, mert a könyv egy egész, kerek történet, amiből, ha részleteket veszek ki, érthetetlenné teszi a róla(m) alkotott képedet. Részben pedig azért nem szeretném újra olvasni, mert most nagyon messze járok attól az énemtől, és mivel pontosan ez volt a cél, nem visszazuhanni, hanem szárnyalni szeretnék előre és felfelé. Nem bánok és nem tagadok semmit, csak hét év alatt változtam, sokat.

Arra gondoltam, hogy szívesen megosztanám a Nóra című könyvem PDF változatát veled, teljesen ingyen, ajándékba. Nem kell érte tenned semmit, nincs benne csali, valóban ajándékba szeretném adni neked. Azért, hogy legyen min röhögnöd és időnként sírnod. Azért, hogy néhány sorban magadra ismerj, és tanulj, vagy szégyelld el magad egy kicsit, aztán röhögj egyet cinkosan, és menj a dolgodra mosolyogva! Jó ez a Föld nevű hely, ahol élünk, csak rohadtul túlbonyolítunk mindent. Leírtam sok bakit és hibát az életemből azért, hogy kiadjam magamból, azért, hogy mások tanulhassanak belőle, azért, hogy ha én őszinte vagyok, akkor talán te is az leszel, nem hozzám, hanem önmagadhoz! Akkor leszel boldog, ha a szívedre hallgatsz, nem pedig az okoskodó környezetedre és a fejedben dúló félelmekre. Akkor leszel boldog, ha a szívedre hallgatsz!

A Nóra című könyvem ismertetőjét itt találod:
https://norapicture.blogspot.hu/2013/01/nora-smith-nora-siker-kudarc-valosag.html

A Nóra című könyvem PDF változatát a norapicture@gmail.com  címen,

És a Facebook oldalamon : https://www.facebook.com/norapictures/ tudod megrendelni J

Első könyvemről a Juventus rádióban készült beszélgetést itt tudod meghallgatni:
https://www.youtube.com/watch?v=Sox0tTVHWmU

NoraSmNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése