2012. március 18., vasárnap

Pussy Natural Energy Drink

Az elmúlt hetekben néhány hirdetésben már találkoztam a Pussy energia itallal, de a közelebbi ismertséget Győrben éltem át vele, hiszen a James Zabiela&Strictly! zenei rendezvény támogatója, a Pussy Drink Hungary volt.

Régebben oda voltam a Redbullért és a Bombáért is, elsősorban az ízük miatt, de mostanában hanyagolnom kellett a fogyasztásukat, mert rosszul lettem tőlük. Kéz remegést, émelygést és idegességet okoztak nálam. Ezek mellett egyre gyakrabban látom a tízen és huszonéveseket az utcán, kezükben valamelyik energia ital gyártó cég termékével, mintha valami divat lenne ezeket az italokat inni, ám a túlzott fogyasztásuk a szervezetükre nem hiszem, hogy jó hatással lenne.

Ahogy szerda éjjel megérkeztünk Győrbe az ex Cuba Librébe, a bejáratnál hosztesz lányok kínálták a Pussy energia italt, de én úgy mentem el mellettük, mintha ott sem lennének. Nem iszom energia italt, még kóstolásig sem.

A clubban több helyen találkoztam a cég promóciós anyagaival, amelyek a szememnek tetszettek, mert diszkrét és egyszerűen egyedi, de a kipróbálása még mindig nem vonzott. Ám ami késik az jön, ugyanis az este alatt megismerkedtem a Pussy Drink Hungary képviselőjével, és egy kellemes beszélgetés vége az lett, hogy a kezembe nyomott egy Pussy-t és megkért, hogy kóstoljam meg, és mondjak véleményt. Ezek után nem lett volna illendő, hogy visszautasítsam. Mire a dobozt kinyitottam és megcsapott az ital illata, már nagyjából képben voltam az összetétellel, és az is világossá vált, hogy elviekben ettől a nedűtől nem lehetek rosszul.

Tesztelés indul

Tehát az illatánál tartottam, ami nem a megszokott fruttié, hanem egy merőben új, gyümölcsös aroma. Egy felfokozott buli közepén önmagában frissítően hat. Majd az ízlelés következett, és ez ismét egy új élmény volt. Nagyrészt Dél–Olaszországból származó friss fehér szőlőléből, mexikói lime-léből és gyengéd ásványvízből áll. Mindezt a golgotavirág és licsivirág, valamint hat válogatott gyógynövény aromája tökéletesíti. Olyan az íze, mint egy gyümölcsléé, kellemes és vonzó. Iszogatása közben pedig megtudtam, hogy mik azok az összetevők, amelyek természtességüknél fogva az emberi szervezetre jótékony hatással vannak. Egy buliban elfogyasztott (akár nem kevés) alkoholtól tehermentesíti a májat , ugyanis a máriatövis háromféleképpen védi a májat. Stabilizálja és erősíti a májsejtmembránokat, hatékony antioxidáns, felgyorsítja a károsodott májszövetek regenerációját. A guarana alapvetően a koffein növényi formája. Dél-Amerikában honos gyógynövény. Az indiánok évszázadok óta fogyasztják. Javítja a testi és szellemi teljesítőképességet. Zsír lebontó hatású, növeli a zsírsavak energiává történő átalakítását. A szibériai ginszeng gyökere serkentőleg hat a központi idegrendszerre, a mellékvesekéregre és az ondóra. Segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és lelki stresszel járó állapotokhoz. Immunrendszer-erősítő, és különösen a nyiroksejtekre valamint az alacsony vércukorszintre van kedvező hatással. A Smilax sasparilla stimulálja az összes anyagcsere-folyamatot, beleértve a mellékvese és az agyalapi mirigy ciklusát. Ezáltal befolyásolja az emberi test adrenalin szintjét. Jó hatása van izületi-, izom- reumatikus jellegű problémákra, valamint pikkelysömörre, ekcémára. Másképpen WuWeiZi az „öt érzékszerv” növénye. A gyümölcs és húsa édeskés-savanyú, a magja erős és keserű, leveleinek sós utóíze van - ezért hívják ötízűnek. Gyümölcse C és E vitaminban gazdag, a gyümölcsmag többek között sok telítetlen zsírsavat, aszkorbinsavat, flavonoidokat tartalmaz. Kiváló antioxidáns tulajdonságú, javítja az agyi vérellátást, a koncentráló készséget, a szellemi teljesítőképességet, a periférikus véredények vérellátását és serkenti az anyagcserét a végtagokban. Fokozza a teherbíró képességet és jó közérzetet biztosít.

Mire végig olvastad a Pussy összetevőit és jótékony hatását, Te is rájöttél, hogy ezt az italt nem csak azért ihatod, hogy egy buli előtt vagy közben feltöltsön energiával, és jobban bírd az éjszakát. Ihatod reggel, délben, este, sportolás közben, hobbiból és elsősorban azért, hogy legyen „valaki” aki vigyáz az egészségedre!

NoraS

Forrás:http://www.pussydrink.hu/Home

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése