Saját bloglista

  • Energiák - Az emberek folyamatosan változnak. Vannak, akik ezeket a változásokat látják és érzik, és vannak, akik nem. Biztosan hallottad már sok embertől, hogy én az...
    3 éve

2013. november 1., péntek

Beszélgetés Erős Tamás terapeutával a Théta Healingről

Meg kell mondjam, hogy két héttel ezelőttig lövésem sem volt, hogy létezik Théta Healing terápia, pláne azt, hogy mit tud, mire jó. Egyik nagyon kedves barátnőm felhívott, hogy ne tervezzek magamnak péntekre sok mindent, mert ő ezt megtette helyettem. Mit szólnék egy TH terápiához, hogy oldhassam a sok sok blokkot, amik az elmúlt évek alatt belém ivódtak. Az az igazság, hogy pont egy blokk oldásra volt szükségem, és kerestem a megoldást, tehát nagyon örültem a lehetőségnek. A legjobbkor jön.

Amikor viszont meghallottam, hogy gyerekkori emlékek is feljöhetnek, vagy akár az előző életeimbe is eljuthatok, megijedtem, mert ettől nagyon féltem. Találkozni önmagammal a múltamban, az kemény lesz, de valamit valamiért. Eljött a péntek, és amikor én kerültem sorra, levert a víz, akarom én ezt igazából? Tamás azonnal látta rajtam, hogy úgy remegek, mint a nyárfa levél. Elmesélte, hogy miről fog szólni az utazásunk, mi a cél, és semmi okom sincs, hogy féljek, ő úgyis itt lesz velem, és mivel nem teljes hipnotikus állapotban leszek, mindenre emlékezni is fogok.

Két perc elteltével a Tamás által "mormolt" tisztító folyamatok olyan hatással voltak rám, hogy hangosan sírtam és nevettem egyszerre. Nem titok, hogy elfogadási blokkjaim voltak, és ezeket oldottuk fel, hatalmas sikerrel. Úgy jöttem ki a szobából, mintha kicseréltek volna. Olyan nyugalom vett körül, hogy felőlem atomot is robbanthattak volna. 

Eltelt két hét, és még mindig jól vagyok, nagyon jól, de lassan érik egy újabb látogatás, és terápia, mert jönnek a sallangok szép lassan a felszínre, és van még mit rendbe tenni. Miután letisztultak az élmények bennem, elkezdtem utána olvasni a TH-nek, de túl sok anyagot nem találtam. Így adott volt, hogy szeretnék Tamásnak feltenni néhány kérdést a terápiáról, hogy minél többen megismerjétek ezt a remek probléma megoldó lehetőséget.

Akkor kezdjük az elején, Mi a Théta Healing terápia?
A Théta Healing technika Théta meditáción keresztül elcsendesíti az elmét és Théta agyhullámba hozza azt, ( a kezelő vezetésével) melynek segítségével megnyílik a tudatalatti, és hozzáférhetünk azokhoz az információkhoz, melyek ott vannak rejtve. Ezeket a hitrendszereket, negatív,  blokkoló információkat cseréljük ki (minden esetben a páciens beleegyezésével) pozitív, önkorlátozástól mentes hitrendszerekre. Éppen ezért érhető el azonnali változás, gyógyulás.
A Théta meditatív állapotot el tudja érni mindenki, mivel az elalvás előtti állapot is ez.
A terápia célja az adott blokk, akadály tudatalatti cseréje. Ha tudat alatt jól vagyunk akkor a tudatos állapotunkban is jól leszünk. 

 A TH egy új dolog,vagy  csak az én számomra ismeretlen? 

 Vianna Stibal, a Théta Healing feltalálója 1995-ben kezdte el oktatni Amerikában ezt a terápiát, miután egy daganatból meggyógyította magát. Időbe telt amíg az általa átélt gyógyulási folyamatból megalkotta ezt a tanítható és tanulható terápiát.
Magyarországra pár éve jött be, mint egy új,  ismeretlen technika. Mondhatni, hogy új "dolog" főleg ha a hasonló terápiákat ( reiki, prananadi, Svt...) nézzük.  Szerencsére sok ember nyitott a változásra. Ők terjesztik a Théta Healing terápia jó hírét, és az általa megélt pozitív tapasztalatokat, változásokat, gyógyulásokat.

Bármilyen problémát képes kezelni, megoldani a TH? 

Ha belegondolunk, hogy minden azon múlik hogy döntünk, mit gondolunk, mit választunk akkor az "fejben" dől el. Ha zavar valami az életemben a legapróbb dologtól kezdve a komoly betegségig, az bennünk történik, az agyunk állítja elő. Az ok én vagy-ok.

Mivel a Théta Healing a tudat alatt elrejtett negatív hitrendszerekkel dolgozik, így minden "fejben eldöntött" problémát képes megoldani. Szükséges a páciens változni akarása és nyitottsága a változásra.
Könyvesboltokban található lelki eredetű betegségek c könyvben utána olvashat az érdeklődő,  hogy az adott problémájának,betegségének mi a lelki oka.
Minden problémánkat, betegségünket, rossz anyagi, és lelkiállapotunkat egyértelműen mi okozunk magunknak a  félelmeink által. A félelmeink pedig a gyerekkori traumák, sérülések, vagy  akár megszületésünk előtti időszakból erednek, és ezekhez gyűjtünk még az évek során, majd szép lassan kialakulnak a gócpontok az életünkben. Olyan egyszerűnek tűnik ez a terápia, és mivel magamon tapasztalom a pozitív hatásait, azon gondolkodom, hogy szinte egy csapásra megoldható lenne rengeteg ember hosszú évek óta cipelt problémája? Nem kell hónapokig pszichológushoz járni, egy alkalom is elég lehet egy tartós lelki és fizikai gyógyuláshoz? Tényleg ilyen egyszerű dolog ez? 

Akit úgy nevelnek a szülei, hogy mindent a gondolatunk erejével teremtünk és hogy bízzunk benne, magunkban, neki egyszerűbb, mivel ezek szerint éli a napjait. Másoknak nehezebb.
A terápia egyszerű.  A változás és akarni a változást ami mindenkinél más nehézségű.  Hol egyszerű, hol nagyon nehéz. Mindenki más.  Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma kezelés sem. Van akinek elég egy kezelés és van akinek nem.

Ami lényeges, hogy a kezelő folyamatosan "tisztítsa" magát, és fejlessze a tudását. A tapasztalatom az, hogy ha akarjuk akkor képesek vagyunk a pozitív változásra. Mindenkinek meg kell találnia a saját terápiáját és ha szükséges akkor a terapeutáját, hogy a változás gördülékenyen valósuljon meg.

Biztosan van már jó pár pozitív visszajelzésed a pácienseidtől. Ha összegezned kellene, vagy kiemelni néhány siker sztorit, persze név nélkül, mik jutnak az eszedbe?

A munka, hivatás fronton sok pozitív visszajelzés jött. Új partnerek, új állás lehetőségek, egyszóval kilábalás a pénztelenségből. Évek óta tartó, gyógyszeres kezelést igénylő derékfájás szűnt meg egy alkalom után. Puffadás, allergia.Kiegyensúlyozottabb párkapcsolatok.
A Blogon amit írok folyamatosan minden visszajelzést posztolok, hogy kézzelfoghatóbbak legyenek a változások.

Erős Tamás terapeuta Blogját itt érheted el:
http://erostomas.wix.com/thetagyogyulas

NoraS

További szép napot Neked! Üdv, Kovács Nóra 
Itt tudsz írni nekem: norakonyv@gmail.com
Nézd meg az új BLOGOMAT: http://norasmith.empowernetwork.com
Csatlakozz hozzám a FaceBookon: www.facebook.com/norapictures


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése