2022. július 9., szombat

Íme a 197. Anna-bál Gálavacsorája képekben

 


197. Anna-bál július 23.

Mához két hétre érkezik a Balaton és Balatonfüred legrangosabb nyári eseménye az Anna-bál, melynek az AnnaGrand Hotel ad otthont, minden évben.
Hetedik alkalommal van lehetőségem arra, hogy a fényképezőgépemmel végig kísérjem Tóth József séf, és csapatának felkészülési időszakát, és aztán majd július 23.-án a bált is, persze leginkább a konyhából.
Tavaly indítottuk el azt a küldetésünket, hogy megmutassuk az érdeklődők számára, milyen munka rejlik egy 500 fős pazar és autentikus bál előkészítése és lebonyolítása mögött.


Hogyan áll össze a gálavacsora ételsora, mi zajlik a konyhában, mekkora személyzetre van szükség, hogy lehetőség szerint minden vendég profi és kedves kiszolgálásban részesüljön a bál estéjén.
Mennyi apró összetevő alkot végül egy csodálatos tányért, legyen az az előétel, a leves, a főétel, vagy a desszert. És akkor a desszertről is ejtsünk szót, hiszen ezt az elemet egy külön csapat, az AnnaGrand Hotel cukrászata álmodta meg és alkotta tökéletesre, Budainé Bors Jolán vezetésével.


Szeretnénk egy nagy csapattal együtt olyan élményt mutatni és nyújtani ,minden érdeklődő számára, akik az ország bármely pontján is legyenek, amellyel úgy érezhetik, hogy kicsit részesei az Anna-bálnak, és olyan érzés legyen a fotókat és videókat látni, mintha itt lennének VELÜNK!
Ezek a fotók július 06.-án készültek, a sajtó számára bemutatott 197. Anna-bál gálavacsora menü soráról.

Íme a 197. Anna-bál menüje
Hideg előétel
Fogasfilé zöldalmás cékla tatárral, kaviárral, Tintahal korallal, kandírozott citrommal
Leves
Sárgadinnye Gazpacho marinált uborka, Prosciutto sonka
Főétel
Őz medallion kakukkfüves fekete szederrel, fűszeres batátával, Shimeji gombával
és
Gyöngyös melle kacsamájjal, tárkonyos körtével, kelvirág textúrákkal
Desszert
Meggyes túródesszert "Kiserdei mohával"
Éjféli büfé
Kézműves sajtok Hideg magyaros ízelítő szürkemarha és mangalica termékekből
Gyümölcsoázis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése