2019. november 16., szombat

Tényleg??

Tényleg mindenki azt hiszi, hogy egy adott Facebook profil tartalma minden esetben a valóságot takarja? Tényleg elhiszi mindenki azt, amit az orra alá dugnak? Sosem gondolkozik el senki, hogy mi lehet a színfalak mögött? 

Ha az a titulus van kipakolva, hogy semmi, akkor biztos, hogy nincs is senkije? Ha az a titulus, hogy kapcsolatban, tényleg abban van? Ha azt látod, hogy házas, biztos, hogy az?  És, ha mégsem az a valóság, ami a kirakatban van, akkor mi van? 

A  magán dolgaimat nem pakolom ki az ismeretlenek elé, és ezzel nem vagyok egyedül. Annyira zárom le a profilomat idegenek előtt, amennyire csak lehet, és ennek ellenére.... 

Hogy veszi a bátorságot bárki is, hogy egy idegen nővel vagy férfivel, mindenféle bemutatkozás és köszönés nélkül, full ismeretlenül csajozni vagy pasizni akarjon? 
Miért gondolja azt egy idegen, hogy azért, mert nincs tele a profilom, és másoké sem, közös képekkel egy pasival, férfiak esetében egy nővel, akkor az egyedülálló? Egyedülálló és támadható. Az egy dolog, hogy azt hiszi, egyedül él a profil tulajdonosa, de még csak azt sem méri fel a zaklató, hogy akarnak-e vele egyáltalán beszélgetni, pláne ismerkedni. 

Tényleg nem csak én kapok olyan kéretlen, pofátlan leveleket pasiktól, hogy lassan a falat rugdosom az értetlenségtől!  Ezzel a helyzettel nagyon nem vagyok egyedül. Egyre többen meséltek hasonló dolgokról. Tényleg ennyi ember van körülöttem, akik hozzám hasonlóan szenvedik el, lassan heti rendszerességgel az idiótákat? IGEN! 

Milyen lelkülete van annak, aki ismeretlenül, pofátlanul magára akarja erőltetni a szerencsétlen áldozatot? 

Ilyet csak pasi csinál, mert egy férfinak ez eszébe sem jutna! Egy férfi tudja hogyan közeledjen egy számára teljesen ismeretlen nő felé. Csak a pasi agy van addig kalibrálva, hogy meglátott a facebookon egy női profilt, egész pofás a fotó is, talán még mosolyog is a nő, és azonnal támad! Nem is érdekli, hogy a nő akar-e tőle valamit! Fel sem merül benne ez az opció, csak megy az "okos" feje után.  Faragatlanul bepróbálkozik, hazudozik, hogy már valahol találkoztak, és ismerkedni akar!! Nem szeretne, hanem AKAR! "Bejössz nekem, mint nő!" 
Gyökér! Láttál egy fotót és beindult az agyad? Azt sem tudod, hogy ki az a nő, de bejön, mint nő? Viccelsz?? 
A nő nyilván azonnal rövidre is zárja a kezdeményezést. És ilyenkor jön a gusztustalan része. Vagy hülye picsa leszel azonnal, vagy elkezd éjjel írogatni, és addig nem hagy békén, míg nem tiltod. 

Mire számítanak ezek az emberek úgy mégis? Arra, hogy előbb utóbb valaki csak horogra akad? Ez egy roppant kényelmes módja  a vadászatnak? Ebben milyen emberi értékek vannak? 

A facebook nem társkereső platform, hanem facebook. Majd ha ismerkedni akarok, akkor regisztrálom magam valamelyik erre specializálódott weboldalra, de ez a veszély nem fenyeget! 

Az alapvető tisztelet és őszinte érdeklődés, odafigyelés kezd kiveszni az emberekből, vagy nem is volt. Kétségbeesésükben kapálóznak és lövöldöznek mindenre, ami mozog, csak, hogy kitehessék a facebookra: kapcsolatban. 

Azok pedig, akik boldogok a világtól elzárt magánéletükben, pont tesznek arra, hogy  ami a titulusuk, mi látszik kifelé, és erről ki mit gondol. 
Tartsuk tiszteletben egymás életét, és magánéletét!

 Az ismerkedésnek pedig vannak szabályai: 
Illedelmes köszönés
Bemutatkozás
Majd őszinte és valóban érdeklődő kérdések, és figyelem.

Sokat segít, ha feltérképezed, hogy a másik fél is szeretne-e ismerkedni!? 
Senki sem szereti, amikor ismeretlenek "beköszönnek" és kellemetlen helyzetbe hozzák a saját otthonában. Remélem mindenki érti a hasonlatot. 

Ha ismerkedni akarsz, van erre rengeteg lehetőség, ott pont erre várnak! 

NoraSm

Nézz be hozzám a facebook-on: https://www.facebook.com/norapictures/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése