Saját bloglista

  • Energiák - Az emberek folyamatosan változnak. Vannak, akik ezeket a változásokat látják és érzik, és vannak, akik nem. Biztosan hallottad már sok embertől, hogy én az...
    3 éve

2013. május 20., hétfő

A tapasztalat kiegyensúlyozottá és magabiztossá tesz

Előző írásomban arról beszéltem, hogy használj ki minden lehetőséget, hogy gondolkodásodat, ezáltal életedet kellemesebbé és hatékonyabbá, sikeresebbé tudd tenni. Most pedig a tapasztalatok erejéről fogok írni.

Meséltem a Kyani tanításáról, most viszont a termékek tudásáról "kell" szólnom, mert annyi van már belőlük, hogy papírért kiált.  Kezdjük az elején, van egy cég, szép, nagy cég, mely pont annyi éves múltra tekint vissza, hogy már elismert, és ami még fontosabb hiteles. Ez a cég három nagyon sikeres családból állt össze az USA-ban. Nem a pénzszerzés volt az elsődleges céljuk, hanem az egészség. Alaszkai nyaralásaik lakalmával megfigyelték, hogy a térségben nem ismerik a civilizációs betegségeket ( Magas vérnyomás, cukorbetegség, depresszió, alvászavar, immunbetegségek, allergia, és még sorolhatnám) Az ott élő indiánok étrendjébe ugyanis beletartozik a vadáfonya valamint a lazac. Ez így önmagában még nem nagy cucc tudom, de ha azt mondom, hogy az alaszkai vadáfonya antioxidáns értéke háromszor nagyobb, mint a nálunk oly közkedvelt, és rengeteg betegségre használt Aloevera-á, akkor már világosabb a különbség. Alaszka tengerében található sockeye lazac hidegen sajtolt halolajból készült kapszula ( több összetevővel kiegészítve, Omega3, E-vitamin) pedig arról gondoskodik, hogy az érrendszer rugalmas maradjon. Akárhogy is nézzük, ha ez így valóban működik, akkor a csoda szó új értelmet nyerhet.

Rengeteg kísérlet és kutatás után ez a három család létrehozott egy új vállalatot, melynek a Kyani nevet adták. ( Kyani= erős orvosság) és az eddigi lehetőségeket egy orvoscsoporttal továbbfejlesztették, ennek eredménye a NitroFX és az Extreme. Ha azt mondom Network Marketing, akkor sokak gyomra összerándul, mert három betű jelenik meg a szemük előtt. M.L.M ( Multi Level Marketing) Előítéletesek lettünk, mert sok volt a negatív tapasztalat. Jogos is. Ha megnézzük a sok éve működő Network Marketinggel rendszerű cégeket, szinte mindegyik a legutolsó országok között hozta be Magyarországra a termékeit, és a tapasztalat az volt, hogy mindig csak az járt jól, aki az elején csatlakozott, a piramis alján lévők pedig közel sem jártak olyan jól. Hozzá kell tennem hogy a Network Marketing nem pilótajáték.

A Kyani viszont nem minket tett a sor végére, hanem a legelejére, ugyanis Budapesten van a cég európai központja, egy csodás Duna.parti hétemeletes épületben. Ha azt mondom, hogy a Kyani 2011 óta működik Magyarországon, és innen nyílnak a többi országok Európában, akkor ez nem semmi. A rossz tapasztalatok ellenére, pedig a mi országunk az egyik legsikeresebb a Network Marketing területén, és azt is be kell látnunk, hogy ezé az üzletágé a jövő. Csak abból indulj ki, hogy egyre többet nem néznek tévét, mert húszpercenként reklám van, ahol gyógyszerek és pipere cikkek tolonganak elénk, hogy kifizetve a gyártót kiskert, nagykert, logisztikát, és főleg a reklámot, egy sampont megvehessünk 800 Ft-ért. Arról nem is beszélve, hogy mire a reklámblokknak vége van, azt is elfelejted, hogy milyen fimet néztél. Ha belegondolsz, téged mi szokott meggyőzni egy termékről? Az, ha a barátod, barátnőd, a szüleid számára bevált egy adott termék, és ajánlották neked. Orvost, ügyvédet, fodrászt is ajánlás útján szerzünk. Tehát ez már Network Magketing, csak nem tudatos.  

Találkoztál már olyan vállalattal, akik nem tukmálják a terméküket senkire, és nem rángatnak be senkit egy előadásra? A Kyani tesztelésre bocsájtotta a termékeket, és ez óriási dolog. Van egy heted, hogy kipróbáld őket, és megtapasztald, hogy a te szervezetedre és életedre milyen hatással vannak. Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma szervezet. Mindenkinek más a gondja, baja, betegsége. De valami apró kínja mindenkinek van, és még több azok száma, akik félnek attól, hogy valami örökölt vagy szerzett betegségük fog kialakulni.  Nem kezdem el felsorolni, hogy milyen betegségekre használható, mert reggelig írnék, inkább a saját és a környezetemben történt pozitív változásokat szedem csokorba.

A magas vérnyomásról, érrendszeri betegségekről lassan úgy beszélünk mint egy nátháról, egyszerűen mindennapos betegségek lettek. Ám vannak olyan kellemetlenségek, amikről mélyen hallgatunk. Ilyenek a kül. gombás fertőzések, és az izzadás. Egyik kellemetlenebb, mint a másik, és hozzájárul egy hatalmas önbizalomvesztés is. Tudjuk, hogy mivel jár, ha valaki a tusolását követő harmadik percben már újra mehetne tisztálkodni, és hiába használ mindenféle dezodort, kencét, semmi sem használ. Gondolom nem tolong minden érintett ember, hogy botox injekciót kapjon a hónaljába, hogy néhány hónapra jobban érezhesse magát a  bőrében. Nos, a Kyani NitroFX vagy az Extreme erre  a problémára azonnali megoldást nyújt, és nem csak egy két órára, hanem reggeltől estig hat. Nem folyik a víz az illetőről, és nem kell a kellemetlen szag miatt sem aggódnia. Bátran lehet mellé dezodort vagy parfümöt használni, száraz és illatos lesz a bőr. 
A gomba a bőrön vagy a körmökön szintén frusztrációt okoz, és önbizalom romboló. Használd a NitroFX-et külsőleg és belsőleg egyaránt, és legkésőbb egy hónap múlva nyoma sem marad ezeknek a problémáknak.

Nálam szkeptikusabb ember kevés van, mondjuk az apukám. Tehát ha nekem valamiről azt mondják, hogy ez jó cucc, az nekem kevés. Kézzel, lábbal meg kell tapasztalnom, és legalább hat oldalról meg kell még erősítsék a dogot, akkor majd talán elhiszem. Így volt ez a Kaynivel is. 2011 novemberében halottam először a Kyaniről, és már akkor is nagyon vonzónak találtam. Sok hasonló előadáson, bemutatón  jártam már korábban is, de egyik sem győzött meg. Drága termékek csilliókért. A Kyani volt az első, amire azt kellett mondanom a tájékoztató után, hogy ez már valami. Az első olyan Network Marketing cég, és termék, ami valóban tetszett. De akkoriban ez nekem még mindig kevés volt.

Úgy két hónappal ezelőtt épp a szüleimnél voltam otthon Veszprémben pár napra, amikor egy nagyon régi, kedves barátom felhívott, hogy igyunk egy kávét. Ezer éve nem találkoztunk, tehát örültem a találkozásnak. A beszélgetés közben szeretett volna nekem megmutatni egy óriási lehetőséget, és amikor kiderült, hogy Kayani, elhúztam a számat. Már Te is? Ne már! De a barátom csak mosolygott kedvesen. Mivel megbízom benne, és tudom, hogy mindig jó fába vágja a fejszéjét, szívesen meghallgattam az ő véleményét és tapasztalatait is. Írtam akkor erről egy beszámolót, és az érdeklődésem nem arra az öt tesztnapra szólt, hanem hosszútávra.

Lepörgettem a fejemben az apukám magas vérnyomást, a cukorbetegségét, a szívkórházi "látogatásait", és úgy éreztem, hogy itt egy lehetőség amivel felturbózhatom a szervezetét, és ha igazak az eddigi tapasztalatok, akkor a cukorszintje öt nap alatt zuhanni fog, lefelé! Hetekbe telt, mire rá tudtam őt enni, hogy az első öt csepp NitroFx-et a szájába imádkozzam. Aztán majdnem egy hónapba, mire rávettem arra, hogy a reggelét azzal kezdje, hogy kinyitja a Sunrise zacskót és megigya a gyümölcslevet. De eljött ez a nap is. Anyukám tegnap szólt rám, hogy a papa jelezte neki, hogy fogytán van a Sunrise :) Hatalmas eredmény.

Ma délután csörgött a telefonom, az apukám hívott, és közölte, hogy nagy baj van! Összerándult a gyomrom mert az utóbbi időben sajnos elkezdett csökkenni a család házi kedvenceinek létszáma, négyből már csak kettő van, és rögtön az jutott eszembe, Istenem, ne vegyél el még többet! Mint kiderült az ég világon semmi baj sincs, csak az én apukám nem egy lelkendezős típus, és ha be kell látnia, hogy valamiben nem volt igaza, az neki nem egyszerű feladat. Kiderült, hogy az én apukám nagy kontrollon volt pénteken, vér, cukor, koleszterin és társai, és az eredmények láttán a doktornéni közölte az apukámmal, hogy nem tudja mi történt, de soha az életben nem voltak még ilyen jók az eredményei, és egy évig látni sem akarja. őt!

Amikor egy szőlősgazda nem ihat a saját borából egy pohárkával akkor amikor ő akar, ha minden két havonta kötelező kontroll előtt napokkal már káposztalevest eszik, és maximum a keserű csoki lehet a nassolás, és közben feszülten ideges, hogy milyen lesz a kontroll eredménye, az egy hetven éves - bár nagyon fiatalos - embernek megterhelő. A tegnapi eredmények után pedig ma azt mondta nekem az apukám, hogy a Kyaninek ehhez az ég világon semmi köze, de most egy évig ő azt ehet, és ihat amit csak akar, és ha annyira ragaszkodom hozzá, akkor kipróbálja a Sunset-et is. Ez életem egyik legnagyobb eredménye! Egészségessé varázsolom az apukámat! :) 

Az anyukám szokta azt mondani, hogy csak egészség legyen, a többit megvesszük! Sokáig utáltam ezt a mondatot, olyan elcsépelt baromságnak tartottam, holott ha valaki, akkor én sokat voltam már beteg, de mégsem értettem ezt meg. Néhány évvel később amikor sorra jöttek nálam a durvábbnál durvább betegségek, megértettem az anya mondatát, és elismertem, hogy így van. Mint tudjuk vannak dolgok, amiket nem lehet megvásárolni. Ilyen a szeretet, egészség, bizalom, szerelem, barátság. Az elmúlt két hónap tapasztalatai alapján viszont ki kel húznom egy szót erről a listáról, ez pedig az egészség. Ugyanis ma már megvásárolható az egészség, úgy hívják, hogy Kyani! 

További szép napot Neked! Üdv, Kovács Nóra 
Itt tudsz írni nekem: norakonyv@gmail.com
Nézd meg az új BLOGOMAT: http://norasmith.empowernetwork.com
Csatlakozz hozzám a FaceBookon: www.facebook.com/norapictures
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése