2021. március 16., kedd

Mikor találkoztál a nagyival utoljára?


Mikor találkoztál a nagyival utoljára? 

Mikor találkoztál a szüleiddel utoljára?

Hogyan készülnek el az idei anyák napi fotók?

Hogyan készítesz olyan képeket, amin az egész család rajta van?

Ne aggódj, én szívesen segítek!

Hónapok óta nem láttad a családod tagjait? A nagyival és a papával csak telefonon tudsz beszélgetni, mert ők nem használnak internetet? Mikor küldtél nekik utoljára fotókat magadról, amit bármikor nézegethetnek, és ezáltal kicsit úgy érezhetik, mintha veled lennének?

Zárva vannak a fotós műtermek, zárva vannak az iskolák, óvodák. Viszont a DM és a Rossmann nyitva van, ide digitálisan fel lehet tölteni a fotókat, és 1-2 napon belül már érte is lehet menni a kiválasztott üzletbe.

Jön a jó idő, a húsvét és aztán az anyák napja, ami az év egyik legfontosabb napja. Mit szólnál hozzá, ha készülne rólatok egy friss fotósorozat és abból tudnál válogatni, és előhívatni néhányat, hogy egy kedves üzenetet írhass a hátoldalára, és levélben elküld a szeretteidnek? Ennél személyesebb és kedvesebb meglepetés kevés van!



Egy jó fotós műterme a természet, akár egy búzamező, egy erdei tisztás, egy park, ami nincs bezárva. Egy szép épület kertje, egy romos vár, a Balaton partja, vagy a Balaton látképe egy hegy tetejéről, egy kilátóból, vagy otthon a kert.

Teljesen covid mentes lehet velem a fotózás, hiszen egy teleobjektív segít abban, hogy akár 3 méter távolságot tartsunk egymástól, és a friss levegőn vagyunk, nem egy zárt térben, sok lámpa és vaku között.

Hogy miért jó a természetben fotózni?


Mert ott csak mi vagyunk, senki más. Tapasztalatból tudom, hogy az emberek sokkal jobban szeretnek olyan helyen fotózni, ami hozzájuk közel áll, kedvenc hely. Itt teljesen másképp működünk, szabadabbak és fesztelenek vagyunk. A természetes háttérnél pedig nincs is jobb. Annyira lesz egyedi a sorozat, amennyire csak lehet. Fel lehet mászni egy fára és lógni az ágakról lefelé. Beülhet a kedves ügyfelem egy hóvirág rengetegbe, és így a virágokat védjük, de a fotón ott lesznek. Már maga a fotózás önmagában is élmény, kikapcsolódás, program.

Lehet rá készülni, hogy milyen ruha és kiegészítők legyenek rajtad Nincsenek beállított képek, ezért a fotó minden porcikája élni fog! A természetes fénynél pedig nincs jobb megvilágítás. A legjobb portrékat így lehet fotózni.

Tisztában vagyok azzal, hogy az elmúlt évben a legtöbb ember anyagi helyzete sajnos jócskán csökkent. Ezt figyelembe véve alkottam meg neked egy 3 részes fotós csomagot, így igazodva a megrendelőim igényeihez és pénztárcájához.

Mit kaphatsz tőlem?

Egy jó élményt és emléket

Egy olyan fotósorozatot, amit évekkel később is szívesen fogsz nézegetni

Nincs limitálva a képek száma, lövünk, amennyit lövünk

A válogatott teljes galériát retusálva és eredeti méretben adom át neked, e-mailben, vagy adathordozón.

48 órán belül megkapod a kész válogatás albumodat



Annyira szabtam kedvezőre az árakat erre 72 órára, amennyire csak lehet!

Nem azért leszek most piszkosul olcsó, mert ennyire értékelem a munkámat, hanem azért, hogy úgy érezd, sokkal többet kaptál, mint amennyit fizettél érte. Szeretném feldobni az emberek hangulatát és javítani a lelkiállapotukon. Szeretnék kicsit segíteni, támogatni, ADNI neked is valami jót!

Biztosan tisztában vagy a fotósok áraival, ha nem, akkor mondom, hogy a sokszorosáért szoktunk dolgozni. Ezért élj most az ajánlatommal! Sok elégedett ügyfelem alapján mondhatom, hogy nagy élményben lesz részed! Nincs fodrászom, nincs öltöztetőm, ezt a részét neked kell megoldanod. A többi viszont már az én dolgom.


Hidd el, mindenkinek van előnyös arca és előnyös, természetes mosolya. Több, mint 25 éve foglalkozom a fotózással, rengeteg arcot láttam már és rengeteget fotóztam.

Az ajánlatom a következő: 

1. csomag: 30 perc fotózás: 38.000,- Ft helyett, 10.000.- Ft

2. csomag: 60 perc fotózás: 43.000,-. Ft helyett 15.000,-Ft

3. csomag: 90 perc fotózás: 48.000.- Ft helyett, 20.000.- Ft


Az extra ajánlat, 2021. március 18.-tól, március 21-ig érvényes! 



Az extra kedvezményes akciós árak, csak 3 napig elérhetőek! Rendeld meg minél előbb, és 2021. április közepéig tudod felhasználni. A kedvezményes árak, Veszprém és 15 km-es körzetében érvényesek. Ezen kívül+ kiszállási díj. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Te hogy képzeled a saját fotózásodat? Te hol fotóznál szívesen?

Most még időben vagyunk a húsvétra és anyák napjára szánt fotók elkészítésével. Jelentkezz minél előbb, mert fogynak a helyek!

AZ AJÁNLATOMRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI: norapicture@gmail.com

Vagy: facebook.com/norapictures MESSENGER 

Lenne még kérdésed? Írj nekem bizalommal: norapicture@gmail.com

facebook.com/norapictures



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése