2012. augusztus 20., hétfő

Mi kell a nőnek? III. rész

Az igazi nő szereti a tiszta helyzeteket, mert így tud alkalmazkodni a körülményekhez. Azt viszont rosszul tűri, ha hülyének nézik, pláne a hazugságot.

Ha egy nővel eljátszod, hogy komoly kapcsolatra vágysz, miközben csak az a célod, hogy ágyba vidd, részben hamarabb rájön, mint gondolnád, részben pedig megalázod, mert nem tekinted partnernek, hanem csak használati tárgynak. Ám ha időben közlöd vele, hogy „csak szex és más semmi”, van választási lehetősége, és az esetek többségében igen lesz a válasz a keringőre, és mivel őszinte voltál, a legjobb élményben fog részesíteni.

Tehát eljutunk lassan oda, hogy a nő azt szereti, ha nőnek és felnőttnek nézik, kezelik és viselik, mert ekkor fogja a férfit férfiként kezelni és tisztelni. 

Az igazi nő nem féltékeny, hanem féltő, és ugyanezt várja el a férfitől viszont.  Ez a nő nem kotorászik a pasija telefonjában, nem kérdezi meg minden telefonhívásnál, hogy ki volt az és mit akart? Nem olvassa el a párja emailjeit, nem ellenőrzi, nem gyanakodik, nem kombinál. Az igazi nő csak figyel, zsigerből, és nagyon jó a szimata.  Amikor pedig olykor  a lebukás veszélye fenyegeti a pasiját, nagyvonalúan ránt egyet a vállán, mert ő azt is tudja, hogy minek van jelentősége, és minek nincs. Ám ha netán egyszer ez a nő lépne félre, a pasija sosem fogja megsejti, pláne megtudni. 

Apró kényeztetések
A nő szereti, ha kényeztetik, persze nem állandóan, mert nem szereti ha elhalmozzák. A spontán dolgok a legjobbak, alkalom szüli a „tolvajt”.  Az utcáról csent szál virág, egy szelet mogyorós csoki, vagy néhány szelet finom süti a kedvenc cukrászdából,  egy két perces hátmasszázs főzés közben a konyhában.  Ha mi nők észre vesszük, meglátjuk, érezzük a szándékot a férfiban, pedig lehet, hogy csak a szemetet vitte le, és megterített a vacsorához,  de mindezt úgy, hogy jelen is van a történésekben, akkor a pasinak nyert ügye van, de mi nők ezt biztosan nem mondjuk el neki, csak jó mélyen eltesszük önmagunkba.

Nem kell pénz ahhoz, hogy „Csináljunk valamit!”
Egy séta kettesben, és egy jó beszélgetés mélyíti a kapcsolatot, közös programot jelent, ami élmény. Élményekből, közös élményekből pedig sosem elég, de ez nem azt jelenti, hogy egymás szoknyája mellett kell ülni mindig, ellenkezőleg.  A nők szeretnek egyedül lenni.  Mi szeretjük, amikor a pasink jelzi, hogy a péntek estét a haverjaival tölti, mert mi addig mini kozmetikát csinálhatunk a fürdőben, és uborkával az arcunkon, pattogatott kukoricát eszegetve megnézünk egy jó kis csajos filmet, vagy beletemetkezhetünk egy könyvbe.  Mi nők el tudjuk magunkat foglalni, és sosem unatkozunk.


Bírjuk a kritikát, és el is várjuk
Bizony, mert ez erősít minket és terel a helyes úton.  Ha nem cseszegetés a pasim véleménye vagy letolása, hanem őszintén és szívből jön, az segít, épít, nem pedig rombol.

Dicséret
Erről már korábban tettem említést. Mi dicsérjük a pasikat, mert értékeljük a tetteiket, munkájukat, és tudjuk, hogy fontos a személyiség és a férfiasság megerősítésében, és az önbizalom fenntartásában. Csak kérnénk szépen viszonozni is, mert ettől még inkább nők és szépek leszünk.  Ha a férfi ad valami pluszt, amitől többek lehetünk, megsokszorozva fogjuk viszonozni.

Fel tudunk nézni a pasira
Nem a magasságát illetően, hanem a belső értékei, gondolkodása, ötletei, higgadtsága, humora, empátiája, és odaadása miatt. Jó azt érezni, hogy a férfi okos lény, és tanít minket. A nőnek az kell, hogy biztonságban érezze magát a párja mellett, tudja, hogy bármi is történjék, ott lesz mellette és számíthat rá. No, és néha hozhatna egy kávét reggel az ágyba. :)




2 megjegyzés:

  1. A reggeli kávét adom, egy kis cirókával megspékelve. Tanitani? A legnagyobb tanitásokat és leckéket attol kaptam akiröl azt hittem én tanitom,bár beletelt egy kis idöbe, mire kihuztam a fejem a seggemböl és leesett végre.

    A kölcsönös elismerés és dicséret mindkét félnek fontos.Bennünket kondicional, hogy bizony lesznek fincsi jutalomfalatok a végén. Lányok , Ti meg fényesebben ragyogtok ha észrevesszük és értékeljük az értünk tett apro es nagy-ságokat, hiszen azokat az értünk érzett szeretetböl teszitek. A gond az akkor kezdödik, mikor ezt teljessen magátol ertetödönek vesszük, és elvárjuk mint alapszolgáltatást. Mi Barlanglako Betyárok sajna elkényelmesedünk, és azt hisszük körülöttünk forog a világ. Na figyu, itt kell a "tökeinket" elkapni és az asztalra csapni. Csak az hianyozhat ami már nincsen. Higyjetek el, észrevesszük egyböl, csak egy ideig meg játszuk a nagymenöt. És itt már el lehet kezdeni nevetni....mert tényleg nevetségesen mutathatunk.

    Az adok-kapoknak oda vissza kell müködnie, annak ellenére, hogy mindkét Nem más boldogság mértékegységben méri az adott-kapott tetteket,gesztusokat. Ezt mi fiuk sajnos el mis-masoljuk, igy megint Rátok hárul a "hamarosan betelik a pohár"jelzése felénk, mielott még tényleg betelik. Csak egyre kérünk, szépen, kedvesen, nyugodtan, higgadtan, értünk Mi a szép szóból, még ha párszor meg kell ismételnetek. Türelem Rózsát terem. Igaz a Szólás.

    Szerintem nem kell szegyelnünk ha csak egy szeretöi viszonyra vagy gyors numerára vágyunk. Söt, azt hiszem csak önmagunknak hazudunk ezzel, ez meg annyira méltoságon aluli. Kit akarunk átverni? Benneteket? Talan egy ideig sikerül is.És utána? Ha lehullott a lepel? Itt kezd a Férfi gerinctelen csuszomászová válni. Ne csodálkozzunk hogy a 21. szazadban ekkora fejetlenség uralkodik a Férfi-Nöi kapcsolatokban, szerepcsere, ferfi nöi viselkedesminták káosza, nemi identitaszavarok. Vállald fel önmagad és az érzéseid, nincsen miert szégyenkezned, igy érzel és kész, ez vagy TE. Nincs miért magyarazkodni sem. Talán pont a magabiztos öszinteseged miatt fogsz bejönni a Nönek, es beválalja veled a kalandot, mert vagy Ö-a-NÖ is erre vágyik, vagy mert egyszerre meghoztad neki a kedvét. Nöjjünk már fel....a bújocskát gyermekkorunkban játszottuk, és mennyire elveztük is, de a "felnötteknél" ez mar csak röhelyes lehet, hiszen mindenki tudja, hogy a Császár valojában pucér!
    Légy FRANKO, mert az öszinteseg a legjobb, leggyorsabb és a legméltóbb út! Ugyanannyi idobe telik, viszont a hazugsagot sokkal nehezebb fenntartani, az öszinteseged pedig lényed része, belsö értéked, amit már nem kell eltitkolni, megjátszani, hiszen szivesen adod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Körülöttetek forog a világ, és ez így van jól. A női genetika része a gondoskodás, és mi ezt nagyon szeretjük, csak hajlamosak vagyunk túlteljesíteni a feladatainkat, és ezért néha átesünk a ló túlsó oldalára, és ebből lesz az, hogy Ti eljuttok oda, hogy alap szolgáltatásnak veszitek a törődésünket. Tehát, nekünk kell ügyelnünk arra, hogy ne vigyük túlzásba a kiszolgáló személyzeti szerepet. Elfelejtettük, hogy a túlzott babusgatás és gondolkodás által Ti el fogtok lustulni. Tehát ez a mi hibánk is. Itt is meg kel találni az arany középutat, hogy egy szelet vajas kenyeret azért képesek legyetek egyedül is megkenni. Mennyire vonzó látvány, amikor a konyhában egy magabiztosan mozgó pasi reggelit készít.... és akkor lesz Ő még vonzóbb, ha a pólója hátoldalára nem lesz ráírva: HAZUDÓS! :)

      Törlés