2012. november 4., vasárnap

Indul a Miss Fotómodell Hungary 2012



Már csak néhány nap, és kezdetét veszi a Miss Fotómodell Hungary 2012. November első napjától lehet jelentkezni Magyarország első fotómodell versenyére, mely minden tekinteteben új és egyedi lesz.  Hazánkban régi hagyománya van már a szépségkirálynő választásoknak, és évről évre egyre több szép lány öregbíti azt a mondást, mely szerint a magyar nők messze földön híresek szépségükről.  A versenyek első három helyezettjei világszerte képviselnek minket azokon az eseményeken, ahol  a világ legszebb hölgyeit választják ki. 
A Szigetköz Szépe választás az utóbbi években felzárkózott Magyarország legszínvonalasabb szépségversenyei közé, és most bemutatja az első fotómodell versenyt, ami Quirózumnak számít. Eddig ilyen lehetőség a magyar hölgyek számára  nem volt.  Igazi profi fotómodellek válnak a jelentkezőkből a verseny végére, melynek fődíja egy olyan fotó portfólió, amit Magyarország legkedveltebb fotósa, Nánási Pál fog lekészíteni, aki egyben a zsűri elnöke is lesz.  Sok nő álma, hogy a legismertebb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező fotós vegye őt lencsevégre, és hozza ki belőle azokat az oldalait, és arcait, amire mindig is vágyott. Most itt a lehetőség, hogy végigcsináld a közel három hónapos versenyt, tanulj, fejlődj, ismerd  meg magad, és találkozz olyan oldalaiddal, melynek kiaknázásában fodrászok, sminkesek, stylistok, és koreográfusok fognak neked segíteni.  
A felkészülési idő nem lesz sétagalopp, de mint tudjuk a sikert sosem adják ingyen.  Szükség lesz az eltökéltségedre, természetességedre, kitartásodra, az erődre és hitedre, de amint az eredményhirdetéskor a fejedre fog kerülni a korona, és belépsz a Nánási stúdióba, ez a rengeteg munka már csak életed egyik legszebb emléke lesz. 

A szakmai zsűri munkáját segíteni fogja egy olyan fotómodell, aki már évek óta a világ legjelentősebb divatbemutatóin dolgozik, így a legprofibb felkészítést fogod kapni tőle. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése