Saját bloglista

  • Energiák - Az emberek folyamatosan változnak. Vannak, akik ezeket a változásokat látják és érzik, és vannak, akik nem. Biztosan hallottad már sok embertől, hogy én az...
    3 éve

2012. november 19., hétfő

Semmi

A semmi érmének is két oldala van. Az egyik oldal, amikor a semmit azok a nők használják, akik képtelenek elmondani, hogy mi bántja őket, és a semmi szó által kreált feszültségükben tündökölnek. Egyébként valóban nincs is semmi bajuk, gondjuk vagy fájdalmuk, mert ha valóban lenne, valóban el is tudnák mondani.

A semmi érme másik oldala pedig az a semmi, amit én szoktam mondani akkor, amikor valaki számára totálisan fölöslegesnek tartok elmagyarázni egy dolgot, és, hogy miért? Azért, mert nem érti meg és mert semmi értelme tépnem a számat, nincs rá időm. Az ilyen ember sosem lát át a dolgokat, sosem ismeri el, hogy hibázott, megbántott, tapintatlan és önző volt. Az ilyen ember részben kimagyaráz, részben megpróbálja poénnal élét venni a dolognak, és a végén még meg is sértődik. Sose fogom megérteni, hogy miért hiszik ezek az emberek, hogy ez jó, pláne, hogy okos taktika. Hát nem az, sőt, attól lenne értékesebb és több, ha jóleső érzéssel be tudná látni, ha hibázott, ugyanis ettől lenne ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése